Rendelések menete

Kedves, Olvasóim!
Itt azokat a linkeles információkat illetőleg csak simán infókat találhatod, amelyeket megadtam, hogyan rendelhetsz.

Interjúk: Aktív
A kérés menetét itt olvashatod. Nem tudom, mikor olvashatod vagy egyáltalán olvashatod-e, ugyanis ez a másik félen ugyanannyira múlik, mint rajtam, ámde én egy-két napon beül felveszem vele a kapcsolatot, s ha másképp nem elküldöm neki a kérdéseket, melyekre válaszolhat. (Az e-mail tárgya valami olyasmi legyen kérlek, amiből egyből tudok következtetni, például: Interjút szeretnék csináltatni)
1.
2.

Bármiféle képkérés: Aktív
A kérés menete: E-mailen keresztül (email címem: timidreams@gmail.com) megmondod, milyenféle képeket szeretnél (pl.: sírós, naplementés), akár ember(ek)ről is kérhetsz, s ott is meg kell határoznod, kiről. Fontosnak tartom elmondani, hogy itt is öt képet teszek közzé és egyetlen témában... Amennyiben több fajta képet szeretnél ugyanúgy jelezheted akár egybe, de akár külön is.
Egy képadagra maximum három napot kell várnod. (Az e-mail tárgya olyasmi legyen kérlek, amiből egyből tudhatom, mit szeretnél, tehát példának okáért: Képeket szeretnék kérni)
A képen oldalt a sarokba rajta fog szerepelni kicsinyke betűmérettel, hogy: by: Timi Dreams.
1.
2.
3.

Valamilyenfajta idézetről való képek kérése: Aktív
A kérés menete: E-mailen keresztül (email címem: timidreams@gmail.com) megmondod, milyenféle idézeteket szeretnél (pl.: szerelmes) vagy akár olyan idézeteket is kérhetsz, amit valaki mondott, ekkor azt is el kell mondanod, hogy egy adott témához kapcsolódó háttér legyen vagy arról az emberről egy kép, akitől az idézet van. Fontosnak tartom elmondani, hogy itt is öt képet teszek közzé és egyetlen témában... Amennyiben több fajta képet szeretnél ugyanúgy jelezheted akár egybe, de akár külön is.
Nagyjából három-öt napot kell rá várnod, attól függ, mennyire engedi az időm...
A képen oldalt a sarokba rajta fog szerepelni kicsinyke betűmérettel, hogy: by: Timi Dreams.
(Az e-mail tárgya olyasmi legyen kérlek, amiből egyből tudhatom, mit szeretnél, tehát példának okáért: Idézetes képeket szeretnék kérni)
1.
2.
3.


Bármiféle gifkérés: Aktív
A kérés menete: E-mailen keresztül (email címem: timidreams@gmail.com) megmondod, milyenféle gifeket szeretnél (pl.: kézfogós)... Akár ember(ek)ről is kérhetsz (pl.: Demi Lovato, Fall Out Boy) Fontosnak tartom elmondani, hogy itt is öt képet teszek közzé és egyetlen témában... Amennyiben több fajta képet szeretnél ugyanúgy jelezheted akár egybe, de akár külön is.
(Az e-mail tárgya olyasmi legyen kérlek, amiből egyből tudhatom, mit szeretnél, tehát példának okáért: Gifeket szeretnék kérni)
Nagyjából négy-hét napot kell rá várnod, attól függ, mennyire engedi az időm...
1.
2.
3.


Ruha-összeállítások: Aktív
A kérés menete: Mint magamtól itt is öt darab kollekciót találhattok majd. Neked annyit kell tenned, hogy az e-mail címemre (timidreams@gmail.com) elküldöd  milyen színű legyen... akár másmilyen is lehet egy-egy kollekció mindezt öt színig. Emellett megadhatsz olyat is, hogy például az adott színhez magas sarkú, tornacipő, sportcipő (azon belül akár sima vagy magas szárú) legyen, az ékszerek mennyisége, a smink miből álljon, ha legyen stb.-stb.. A tárgynak kérlek írj valami olyasmit, hogy Ruha-összeállításokat kérnék
A képen oldalt a sarokba rajta fog szerepelni kicsinyke betűmérettel, hogy: by: Timi Dreams.
(Az e-mail tárgya olyasmi legyen kérlek, amiből egyből tudhatom, mit szeretnél, tehát példának okáért: Ruha-összeállításokat szeretnék kérni)
Egy hetet kérek egy adagra.
1.
2.

*Ke sztori (rövid és hosszú egyaránt): Aktív
A kérés menete: Az e-mail címemen (timidreams@gmail.com) mondj egy embert, kivel kapcsolatos legyen, milyen esemény miatt játszódjon, romantikus legyen, drámai vagy szomorú. Körülbelül egy hetet kellene várni egy rövid történetre, míg egy hosszúra kettőt is attól függően, mennyire van hozzá ihletem...
(Az e-mail tárgya olyasmi legyen kérlek, amiből egyből tudhatom, mit szeretnél, tehát példának okáért: Rövid/Hosszú *Ke sztorit szeretnék kérni)
1.
2.

*Ke sztori beküldése, amit Te írtál (persze a saját neked alatt teszem ki): Aktív
A kitétel menetét itt olvashatod. Még annyit e mellé, hogy maximum két-három napot kellene várni a bejegyzésre...
(Az e-mail tárgya olyasmi legyen kérlek, amiből egyből tudhatom, mit szeretnél, tehát példának okáért: Kérlek, rakd ki a *Ke sztorim az oldalra)
1.
2.
3.
P.s.: Azért kell megszabnom a mennyiségét, hogy átnézhessem, eleget tesz-e a megadott feltételeknek.

Novella beküldése, amit Te írtál (persze a saját neved alatt teszem ki): Aktív
A kitétel menetét itt olvashatod. Még annyit e mellé, hogy maximum nagyjából három-négy napot kellene várni a bejegyzésre...
(Az e-mail tárgya olyasmi legyen kérlek, amiből egyből tudhatom, mit szeretnél, tehát példának okáért: Kérlek, rakd ki a novellám az oldalra)
1.
2.
P.s.: Azért kell megszabnom a mennyiségét, hogy átnézhessem, eleget tesz-e a megadott feltételeknek.

Blogajánló: Aktív
A kérés menetét itt olvashatod. Még annyit e mellé, hogy maximum két-három napot kellene várni a bejegyzésre...
(Az e-mail tárgya olyasmi legyen kérlek, amiből egyből tudhatom, mit szeretnél, tehát példának okáért: Kérlek, készíts a blogomról egy blogajánlót)
1.
2.
3.

Design-kritika kérés: Aktív
A kérés menetét itt olvashatod. Még annyit e mellé, hogy maximum két-három napot kellene várni a bejegyzésre... Ha nem szeretnéd, hogy kint legyen a bejegyzés, hanem a levélben szeretnél róla véleményt azt is írd meg, kérlek!
(Az e-mail tárgya olyasmi legyen kérlek, amiből egyből tudhatom, mit szeretnél, tehát példának okáért: Kérlek, mond el a véleményedet a blogomról (itt))
1.
2.
3.


Design-átalakítás: Aktív
A kérés menetét itt olvashatod.
(Az e-mail tárgya olyasmi legyen kérlek, amiből egyből tudhatom, mit szeretnél, tehát példának okáért: Kérlek, készíts a blogomnak másik designt)
1.
2.
3.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése