2014. szeptember 17., szerda

Egy év után vége

Kedves, Olvasóim!
Mint azt ahogyan már a címből is valamelyest kiderül, úgy döntöttem, bezárom a blogot. Hogy ez pontosan mit takar? Nos, egyértelműen nem lesz innentől fogva rendelési lehetőség - mindjárt át is írom a modulban lévő dolgokat inaktívra -, emellett nagy valószínűséggel soha többé nem láthattok majd itt bejegyzést, ez az utolsó. Ugyanakkor a blogot mindenki számára elérhetővé hagyom hátha van valaki, akinek a későbbekben szüksége lenne valamire és ezen a blogon megtalálja. A kommentelést pedig mint kiteszem ezt a bejegyzést leszűkítem arra, hogy kizárólag regisztrált felhasználó írhasson, hiszen eddig bárki megtehette.
Annyit fontosnak tartok még biztosan elmondani, hogy a blog mától kezdve egy átalakításon fog átesni a kinézetet tekintve, mely bizonyára attól kezdve soha többé nem lesz megváltoztatva. Remélem, mindenkinek elnyeri majd a tetszését!
Nemigen tudom, mit írhatnék még. Talán a legfontosabb, amit még el kell mondanom az az, hogy köszönök szépen bárminemű támogatást, amit a blog valaha kapott, és ezáltal én is! Amikor bezárom a blogot a következő mutatókat láthatom:
Rendszeres olvasók száma: 24
Oldalmegjelenítés száma: 20901
Legkedveltebb, alias legtöbbet nézett bejegyzések:

945
849
511
479
272

Érdekességként elmondanám, hogy úgy látom, aki pedig rákeresett az többnyire vagy a Google-ben találhatott rám, vagy direkt a blogomat kereste. Aztán nem meglepően a legtöbben Magyarországról néztek be és legtöbbjük - 40%-juk - a Chrome-on keresztül jelentkezett, ám a többi böngésző sincs annyira lemaradva ebben a százalékban. Ez utóbbi tény természetesen megint csak nem sokat jelent.
Hát, mindenesetre köszönöm mindenkinek, aki legalább egyszer benézett.
Az a tény, miszerint a blog bezárul nem azt jelenti, hogy én is megszűnök létezni, a nevemre kattintva nem egy oldalt találhattok, ahol tevékenykedek, akár olyan témákban is, mint itt tettem.
További szép napot, hetet, évet, évtizedet, életet kívánok minden egyes olvasómnak!
Ezennel búcsúzik a webhely egyetlen tulajdonosa,
Timi Dreams

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése